KASVOHOIDOT

Kasvohoito sopii kaikille ihon kunnosta ja iästä riippumatta. Kasvohoitomme räätälöidään jokaisen yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukaan. Sinun ei välttämättä tarvitse etukäteen tietää, millaista hoitoa ihosi tarvitsee. Jos sinua mietityttää, minkä hoidon tarvitset, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua hoidon valitsemisessa.


HELEYTTÄVÄ KAUNEUSHETKI

Kasvojen pikakaunistus. 

Kasvojen iho kuoritaan ja kosteutetaan heleäksi. Hoito sopii kiireiseen arkeen pikarentoutukseksi tai ensimmäiseksi kasvohoidoksi.

PUHDISTAVA KASVOHOITO NUORELLE

Nuoren ihonpuhdistus alle 18-vuotiaalle.

Iho kuoritaan ja puhdistetaan mekaanisesti. Lopuksi ihoon levitetään hoitovoide ja nuori saa opastuksen iholleen sopivista hoitotuotteista.

RENTOUTTAVA KASVOHOITO

Klassinen kasvohoito.

Tässä kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa iho kuoritaan, puhdistetaan ja kosteutetaan.. Mieli rentoutuu kasvo-, decollete-, ja päähieronnalla. Hoidon kruunaa hoitava naamio sekä ihotyypin mukaan valitut tehoseerumi ja hoitovoide.

KOKONAISVALTAINEN AISTIMATKA KASVOILLE, KÄSILLE JA JALOILLE

Kehon ja mielen täydellinen hemmotteluhoito.

Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkojen kylvetyksellä ja kuorinnalla, jonka lomassa nautit lämpimän kahvin tai teen. Kasvojen iho hoidetaan ja hemmotellaan harmonisilla Academie- kukkaistuotteilla. Kasvot, decollete ja pää hierotaan rentouttaen mieli ja keho kokonaisvaltaisesti. Myös jalat ja kädet kosteutetaan hoitovoitein. Hoidon lopuksi tarjoillaan lasillinen kuplivaa. Tämä hoito on täydellinen lahjaksi tai omaksi iloksi!

KOSTEUTTAVA TEHOHOITO KUIVALLE IHOLLE

Janoisen ihon pelastaja.

Kosteuttava tehohoito silottaa kuivuudesta johtuvia pintaryppyjä ja saa ihon tuntumaan sileältä sekä näyttämään säteilevältä omenaveden, hyaluronihapon ja aloe veran ansiosta. Tämä hoito on täydellinen tehokosteutus kuivuudesta kärsivälle iholle. Hoitoon sisältyy tehokuorinta ja rentouttava hieronta.

HELEYTTÄVÄ APRIKOOSI HAPPIHOITO 

Herkullinen ihon kaunistaja!

Heleyttävä happihoito on raikas detox-käsittely samealle ja epätasaisen väriselle iholle. Hoito poistaa epäpuhtauksia, kirkastaa ja kaunistaa ihon sävyä sekä tuo iholle super energisen olon. Sitruunahappo kuorii ihon tehden siitä kirkkaan ja aprikoosinaamio hellii ihanalla tuoksulla ja moussemaisella koostumuksella. Hoito on täydellinen esim. ennen juhlia tai muuten vaan Ihoa kaunistamaan. Tämä kannattaa kokeilla!

AIKUISEN IHON PRO-AGE TEHOHOITO

Täydellinen aikuisen ihon superhoito.

Tämä tehohoito silottaa rypyt ja juonteet, kohottaa kasvonpiirteitä ja kaunistaa ihon sävyä. Tuloksena on selkeästi kiinteämmän ja täyteläisemmän tuntuinen, elinvoimaisen näköinen iho. Hyaluronihappo sekä avocadouute kosteuttavat sekä vastustavat ikääntyvän ihon haurastumista. Hoito sisältää kaunistavan timanttihionnan sekä rentouttavan ja ihoa aktivoivan hieronnan. 

ULTRAÄÄNIHOITO KASVOILLE

Syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle ja samealle iholle. Tehokkaalla ultraäänikuorinnalla ihosta nostetaan talia, kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä. Kuorinnan jälkeen ihoon imeytetään ultraäänen avulla ihon tarpeen mukaan valittu hoitoampulli, joka kuorinnan ansiosta pääsee imeytymään heti syvemmälle ihoon. Hoitoon voidaan sisällyttää mekaaninen puhdistus, joka tehokkaan kuorinnan jälkeen on kivuttomampi tehdä. Hoidon jälkeen iho on puhdas, raikas ja kosteutettu. Ultraäänihoito ei aiheuta voimakasta punoitusta iholle. 

Ultraäänihoidon vasta-aiheet:

  • raskaus
  • kilpirauhasen liikatoiminta
  • sydämen tahdistin
  • kasvain, tulehdustila tai flunssa

TIMANTTIHIONTA KASVOILLE

Tehokas erikoishoito kasvoille, joka perustuu ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuoriviin timanttihoitopäihin ja alipaineimuun. Timanttihionta kirkastaa ja puhdistaa ihoa, tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia sekä pinnallisia ryppyjä ja siloittaa aknearpia. Tämä timanttinen hoito on miellyttävän tuntuinen ja räätälöidään asiakkaan ihotyypin ja tarpeen mukaan. Hoidon jälkeen iho ei punoita vaan se on tasainen ja heleä.

RADIOFREKVENSSI, ELI RF-CRYO HOITO

RF-Cryo hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF-Cryo kiihdyttää ihon oman kollageenin muodostumista. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF-Cryo on myös tehokas silmäympärysten kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti silmäryppyihin sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, ns. hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho sekä kaulan alueen rypyt. Radiofrekvenssihoito on turvallista, hoito on kivutonta ja tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Parhaimmat tulokset saadaan kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle 3-8 kerran sarjahoidolla, 1-2 kertaa viikossa. Ylläpitohoidot suositellaan 1-2 kuukauden välein.

3 kerran sarjahoitoetu 350e (norm. 140e/kerta).

Radiofrekvenssin vasta-aiheet:

  • raskaus
  • sydämen tahdistin
  • syöpä/kasvaimet
  • sidekudos -sairaudet
  • ihosairaudet tai tulehdustilat
  • silikonit tai metalliset osat hoidettavalla alueella