PIGMENTOINNIT

Micropigmentointi on päivitetty tekniikka aiemmasta kestopigmentointi tekniikasta. Pigmentoinnit tehdään micropigmentointilaitteella tai manuaalisesti microblading- tekniikalla.

Pigmentoinnit suunnitellaan aina asiakkaan iholle sopivaksi sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti, näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Suunnittelun teemme tarkasti asiakkaan kanssa yhteistyössä, mittaus mm. asiakkaan kasvojen mittasuhteiden mukaan. Pigmentin sävy valitaan asiakkaalle sopivaksi, ottaen huomioon asiakkaan oman karvan sävyn, ihon sävyn sekä hiusten värin.

KULMAT

MICROBLADING

Microblading tehdään ihoon manuaalisesti mukailemalla asiakkaan omia karvoja ja kasvusuuntaa.

Pigmentoinnit eivät vaikuta kulmissa oman karvan kasvuun tai sävyyn ja se voidaan tehdä myös asiakkaalle, jolla ei kasva omia karvoja lainkaan.

PUUTERITEKNIIKKA

Puuteritekniikka on ns. häivytystekniikka, jolla kulmiin saadaan pehmeä puuterimainen lopputulos. Tekniikalla on mahdollista saada kulmiin vaaleaa ja todella pehmeää jälkeä, mutta myös näyttävämpää ja tarkemmin rajattua lopputulosta. Tekniikka sopii kaikille ihotyypeille hellävaraisuutensa vuoksi, mutta on erityisen hyvä niille asiakkaille, joilla on rasvoittuva iho ja esimerkiksi ongelmia microbladingin pysyvyyden kanssa.

Näitä kahta tekniikkaa on mahdollista myös yhdistää kulmissa sekatekniikaksi.

SILMIEN RAJAUS

Silmien ripsilinjan tyvirajauksessa pigmentointiväriä lisätään aivan ripsien tyveen, jolloin ripset näyttävät tuuheammilta ja silmien luonnollinen muoto korostuu. Rajauksen leveys suunnitellaan asiakkaalle sopivaksi ja kuinka luonnolliseksi tai näkyväksi sen haluaa. Silmänrajaus pigmentoinnissa mahdolliset ripsienpidennykset on poistettava käsittelyn ajaksi.


Jos olet käyttänyt tai käytät ripsiseerumia, on suositeltavaa pitää 6kk tauko käytöstä, koska muuten on vaarana, että pigmentti leviää kudoksissa.

Huomioithan, etten tee näyttäviä rajauksia luomelle.

HUULTEN PIGMENTOINTI

Huulten pigmentointi sopii erinomaisesti huulimeikin vakiokäyttäjille, mutta myös luonnollista lopputulosta haluavalle. Huulipigmentoinnissa voidaan korjata huulten symmetriaa sekä tehdä huulten muodosta hienovaraisesti täyteläisemmät.  Huulten pigmentoinnissa voidaan käyttää erilaisia tekniikoita halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Lopputuloksesta saadaan kevyempää tai näyttävämpää. Huuliin ei tehdä varsinaisia rajauksia, vaikkakin huulten reunat ovat tarkkarajaiset ja symmetriset. 

Symmetria mitataan aina ennen varsinaisen pigmentin viemistä huulten iholle.

Kostuta ja hoida huulten ihoa hyvin ennen tulevaa toimenpidettä, varmistaakseni pigmentin sävyn hyvän pysyvyyden huulillasi.

Kuori huulten iho muutamaa päivää ennen toimenpidettä ja laita yöksi reilu kerros vaseliinia tehokosteuttamaan. Huulten ihon tulee olla myös ehjä.

Huulten pigmentoinnissa täytyy huomioida mahdollinen taipuvaisuus huuliherpekselle. Jos olet altis huuliherpekselle, on sinun syytä aloittaa 2 päivää ennen pigmentointia estolääkitys. Huulten ihon rikkominen todennäköisesti laukaisee herpeksen puhkeamisen, jos sellainen on sinulla aiemmin ollut.

Jos sinulle on laitettu huulitäytteitä, on hyvä pitää muutaman viikon tauko ennen huulten pigmentointia.


Ennen pigmentointia

  • Älä värjää kulmiasi tai ripsiäsi (riippuu käsiteltävästä alueesta) muutamaan viikkoon ennen käsittelyä.
  • Valmistaudu pigmentoidun alueen punoitukseen ja pieneen turvotukseen. Erittäin kova punoitus on harviaista, mutta erilaiset ihotyypit voivat reagoida eri tavalla. ihotyypit reagoivat eri tavalla käsittelyyn.
  • Huulipigmentoinnissa huomioi jos olet taipuvainen huuliherpekselle, aloita estolääkitys 2 päivää ennen toimenpidettä.
  • Vältä alkoholia 48h ennen käsittelyä, äläkä nauti mielellään kofeiinipitoisia tuotteita samana päivänä. Kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja näin voi vaikuttaa ihon vuotamiseen ja herkkyyteen.
  • Vältä hoidettavalla alueella tuotteita, joissa on Tretin A:ta tai A-vitamiinia. Lopeta näiden käyttö alueella kuukautta ennen käsittelyä.
  • Vältä myös AHA-tuotteita ennen toimenpidettä, lopeta käyttö viikkoa ennen sekä anti-agening tuotteita alueella noin kaksi viikkoa ennen käsittelyä.
  • Älä kuori tai tee voimakkaita hoitoja käsiteltävällä alueella muutamaan viikkoon ennen käsittelyä. Älä myöskään nypi kulmiasi viikkoon ennen käsittelyä.
  • Verenluovutusta ei suositella samana päivänä, eikä muutamaan päivään toimenpiteen jälkeen.


Ole avoin allergioistasi, sairauksistasi, lääkityksistäsi sekä muista terveyteen vaikuttavista asioista!


Pigmentoinnit tehdään aina kahdesti, jotta saadaan pysyvä ja tasainen lopputulos. Pigmentointisi on siis valmis vasta vahvistuskäsittelyn jälkeen.

Pigmentoinnin jälkeen saat aina suullisen kotihoito-ohjeistuksen sekä kirjallisena kotihoito-ohjeet mukaasi sekä hoitovoiteen pigmentoinnillesi.

Pigmentoinnit pysyvät ihossa ihotyypistä riippuen 1-2 vuotta. Jos tulosta haluaa ylläpitää, vahvistetaan pigmenttiä säännöllisesti n. 9-18kk välein, ihosta riippuen.

Käytän työssäni laadukkaita, turvallisia ja puhtaita pigmenttejä EU-säädösten mukaisesti.

Voit varata halutessasi ilmaisen konsultaation, mikäli jokin asia pigmentoinnissa mietityttää sinua. Konsultointi ei vielä sido sinua mihinkään.


KAIKKIEN PIGMENTOINTIEN EHDOTON IKÄRAJA ON 18-VUOTTA!


Pigmentoinnit meillä tekee vuosien kokemuksella Minttu.
Pigmentoinnit meillä tekee vuosien kokemuksella Minttu.