RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, kaunista ja luonnollista tyyliä. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla kehystät kasvojasi upeasti. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseellesi ja saavat ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Kestovärjäykset helpottavat arkeasi ja nopeuttavat päivittäistä meikkausta.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Kestotaivutus sopii sinulle, joka haluat maksimoida omien ripsiesi näyttävyyden luonnollisesti.

Taivutustuotteissamme on panostettu erityisesti hellävaraisuuteen, laatuun ja turvallisuuteen. Tuotteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadun varmistukseen sekä valvontaan. Tuotteet sopivat herkkäsilmäisille, tuoksuallergisille eivätkä ne sisällä ammoniakkia tai muita vahvoja hajusteita. Taivutuksen jälkihoitoon kuuluu erityinen vahvistava ja hoitava keratiinia sisältävä aine, jolla saadaan lisää taipuisuutta ja vahvistusta ripsiisi. Kattavalla muottivalikoimalla, saamme juuri sinun silmän malliin ja ripsen pituuteen sopivan taivutuksen.
Ripsien kestotaivutuksella saadaan suorat ja jäykät ripset kaartumaan kauniisti. Kestotaivutusta voi tehdä kaiken mittaisiin ripsiin ja se on huomattavasti hellävaraisempi kun jokapäiväinen mekaaninen taivutus. 

Käsittely pysyy ripsissä 6-8 viikkoa.

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi on kulmakarvojen kemiallinen käsittely, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme kulmien laminointia erityisesti silloin, kun kaipaat kulmiisi lisää näyttävyyttä ja mahdollisimman runsaat kulmat luonnollisesti. Kulmien laminointi sopii myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla karvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. Kulmien laminointi sisältää kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun. Väri valitaan aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Laminointi kestää kulmissa n.4-6 viikkoa, riippuen oman karvan kasvunopeudesta.

Ripset ja kulmat asettuvat 24h sisällä käsittelystä, joten vältäthän sinä aikana kastelua, meikkiä ja hankausta.