VARTALOHOIDOT

Vartalosi ihoa hellimme ja hoidamme tehokkailla laitehoidoilla sekä erilaisilla hieronnoilla.

Timanttihiontaa suosittelemme erityisesti kuivalle ja karhealle selälle sekä aknearville. Hiovat hoitopäät tasoittavat ihoa poistaen samalla epäpuhtauksia alipaineimun avulla. Hoito on erityisen tehokas kuorinta epätasaiselle iholle. Hoitoon sisältyy mekaaninen puhdistus, naamio sekä hoitovoiteen hieronta. Timanttihionnasta saat parhaat hoitotulokset sarjahoidolla, mikäli esim. aknearpia on runsaasti. 

Selän ultraäänihoito on syväpuhdistus selkäsi iholle. Tehokkaalla ultraäänellä ihosta kuoritaan talia, kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä. Ultraäänen avulla ihoon myös imeytetään kosteuttava hoitoampulli. Hoidon jälkeen ihosi on puhdas ja raikas. Hoitoon sisältyy mekaaninen ihonpuhdistus, naamio sekä hoitovoiteen hieronta.

Kiinteyttävällä radiofrekvenssihoidolla voit valita hoidettavan alueen; vatsa, reidet, pakarat tai käsivarret. Hoito poistaa pinnallista selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. RF Cryo hajoittaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee. Tämä antaa sinulle tasaisemman kudoksen ja appelisiini-iho on mennyttä. Hoito sisältää kuorinnan käsiteltävälle alueelle, RF-hoidon sekä hoitovoiteen. Vartalolle tehtävää hoitoa suositellaan 5-10 hoitokerran sarjana, 1-2 kertaa viikossa. 5 kerran sarjahoitoetu 420e (norm. 100e/kerta)