JALKAHOIDOT

Liliasta keveät ja kauniit jalat! 

Jalkamme kantavat koko kehomme painon, joten ne vaativat erityistä huolenpitoa. Jalkojen kotihoito on erityisen tärkeää, mutta silloin tällöin ammattilaisen tekemä jalkahoito on paikallaan. Muistathan käydä säännöllisesti jalkahoidossa, mikäli sinulla on jaloissa erityisiä ongelmia, kuten kuivuutta, kovettumia, känsiä tai paksuuntuneita varpaan kynsiä.


Valikoimassamme on erilaisia hoitoja jalkojesi hemmotteluun. Kaikki jalkahoitomme aloitetaan jalkojen kylvetyksellä sekä rauhoittavalla kahvi/tee-tarjoilulla. 

Voit valita perinteisen jalkahoidon, jossa kynnet ja kynsinauhat siistitään, kovettumat poistetaan sekä jalkoihin levitetään sopiva jalkavoide.

Voit myös valita täydellisen jalkahoidon. Nimensä mukaan se on täydellinen! Tässä hoidossa jalkasi hoidetaan täydellisesti kuten perinteisessä jalkahoidossa, mutta luvassa on myös paljon enemmän jalkojen hemmottelua. Kuorinnalla sekä jalkojen ja säärien hieronnalla rentoutus on taattu. Kestolakkaus varpaan kynsiin kruunaa tämän hoidon. 

Mikäli mielit jaloillesi vain pikaisempaa rentoutusta on jalkojen rentouttava hieronta oiva valinta esim. kiireisen päivän päätteeksi.